El que els catalans volen per a la seva comunitat

Ara que Catalunya tindrà eleccions d’un nou cap de govern és molt important que els catalans tinguin ben clar que és el que volen per a la seva comunitat, i en relació a aquestes prioritats, llavors es pugui elegir un cap de govern que pugui complir amb les seves expectatives.
És molt important triar a una persona que pugui conduir amb molta responsabilitat el futur de la comunitat i és que aquesta és una decisió tan important com la de triar serrallers, ja que aquests són professionals que ens ajuden en seguretat, i si triem bé, la seguretat serà bona.
Així com la selecció de bons serrallers assegura una bona seguretat per als béns, de la mateixa manera, la selecció d’un bon cap de govern assegura que Catalunya pot tenir un futur pròsper, que és el que tots els catalans volen.

És evident que el que menys volen els catalans és que hi hagi violència, per això moltes persones vana a optar per triar a una persona que vulgui el benestar per a Catalunya però tot dins de les lleis espanyoles, ja que cal estar clars que són espanyols, els agradi o no.

Elegir algú que igual que Puigdemont el que prioritzi en la comunitat sigui l’obtenció de la independència, portarà més retard, ja que no és que la independència sigui una cosa dolenta, ja que és un punt en la política catalana que és important, pitjor també hi ha altres problemes.
El més important amb el govern català és que aquest tingui com a principal interès el benestar de tots els catalans, i no la realització dels seus ideals, que si bé pot ser l’ideal de molts, això pot portar serioses conseqüències a la resta de la comunitat, i això no està bé.

Catalans busquen estar ben

Amb la realització del referèndum de l’1 d’octubre i tot el que va venir després, quedo ben calo que Espanya no permetrà una independència tan fàcilment, per això el que no ha volgut assumir que no s’està en el moment històric per aconseguir la independència , ha d’assumir d’una vegada.
A Catalunya hi ha una comunitat que s’enfronta a molts problemes, entre ells problemes greus dins de la societat, els quals actuen com un càncer que la van corcant, problemes que cal atacar amb molta intel·ligència i que a més amb urgència.
En aquesta comunitat cal un cap de govern decidit, que davant les situacions amb molta valentia, i que es enfocament en fer que els problemes més greus es resolguin amb promptitud.
És molt important que els catalans vulguin estar bé per sobre de qualsevol altre ideal, i és que els ideals tenen un moment històric en què es poden realitzar, això quan les condicions estiguin donades, i aquest no és el moment.
Si a Catalunya es busca el benestar de tots els catalans, llavors cal elegir un candidat a cap de govern que tingui un bon pla de govern i no deixar-se portar per sentimentalismes, els quals no fan que un govern sigui efectiu.